Kurs/ Konferanse

Vakker natur, flotte opplevelser, overnatting i sjøhus og fantastiske hotellrom, gode matopplevelser med lokale råvarer, badestamper og moderne møtefasiliteter setter en fin ramme rundt møteoppholdet.

23.12.201510:19 Viktor Håkonsen

Her på Kjerringøy Bryggehotell kan vi tilby en komplett løsning for våre kurs og konferansegjester. Vi vet at gode opplevelser og aktiviteter er en viktig del av turen og sammen skreddersyr vi gode forslag som passer akkurat deres gruppe for at oppholdet skal være så minnerikt som mulig. Våre møterom er moderne utstyrt for å gjennomføre en vellykket konferanse. Vi har overnatting i store hotellrom og sjøhus, god mat basert på lokale råvarer og konferanserom med utsikt utover kalsøyfjorden og lofotveggen. Vi tar i mot små og store grupper.

Nå kan vi også tilby våre gjester badestamper
 Ett stort uteområde med to badestamper plassert ytterst på kaia med nydelig utsikt over havna ,er ett flott tilskudd til vårt anlegg.
Perfekt avslutning på arbeidsdagen.

Vi har flere muligheter for oppsett på møterommene og max kapasitet er 80 pers i kinooppsett. Ved større behov har vi alternative lokaler vi kan leie.

Send inn ett kontaktskjema så tar vi kontakt med deg snarest.