Her skal vi møtes

01.05.201715:43 Nikolas Fure

Kjerringøy Bryggehotell

Her ser du mange grunner til at du skal legge sommerferien ut til Kjerringøy og Kjerringøy Bryggehotell, eller kanskje du skal ta med hele jobben på tur eller konferanse? Mulighetene er mange, og Kjerringøy venter på deg!

Kort reisetid fra Bodø

Kjerringøy ligger kun 45 minutters kjøretid fra Bodø, da inkludert en kort fergetur fra Festvåg, likevel langt unna byen og støy
Hotellet ligger i naturskjønne omgivelser og er omfavnet av sjøen, majestetiske fjell og et rikt dyre-og fugleliv. Fra oss er det kort gangavstand til Handelsstedet, Markens Grøde, dagligvarebutikken og andre severdigheter på Kjerringøy

Lokaler og overnatting

Kjerringøy Bryggehotell har flere flotte lokaler som passer både til konferanse, sommerfest, bryllup, julebord eller ett hyggelig lag med venner og familie.

200 stk på middag

Vi har Kvitbrygga som er ett tidligere fiskemottak fra 1800-tallet som våren/sommeren 2021 renoveres til et helårsbygg med panorama vinduer ut mot havet. Her kan det dekkes opp til ca. 200 stk. 

Restaurant og uteservering

Inne på hotellet er den moderne og lyse restauranten det stikk motsatte av Kvitbrygga. Her er det store vinduer fra tak til gulv og du kan sitte å speide utover havna og midnattssolen om sommeren, nordlyset på vinteren, eller de spektakulære lys-showene året rundt. Vi kan dekke opp til ca. 80 stk i restauranten, men tar man i bruk den tilhørende baren er vi fort oppe i 100 stk. På varme deilige sommerdager dekker vi gjerne opp ute på terrassen, nærmere kaikanten kommer du nesten ikke.

Møterom med havutsikt

Vi har lyse og moderne møterom med store vinduer med en magisk utsikt over havna, Karlsøyfjorden og lofotveggen. Møterommene er utstyrt med alt man trenger av AV utstyr og de kan settes opp med bord og stoler etter egne ønsker.

Romslig overnatting

Hotellet har 9 hotellrom med 4 sengeplasser fordelt på 2 soverom, bad, stue og veranda med nydelig havutsikt. Vi disponerer også 9 moderne sjøhus som ligger rett ved siden av hotellet. Her er det 3 soverom, alle med 2 sengeplasser, 2 bad, stor stue, kjøkken med alt av utstyr og en stor veranda med utemøbler hvor du kan nyte frisk sjøluft og måkeskrik. 

Lokal mat og opplevelser

Vi på Kjerringøy Bryggehotell er opptatt av å bruke lokale råvarer og de ressursene vi har på Kjerringøy. Her har vi et godt samarbeid med lokale bønder, jegere og fiskere som leverer masse godt til oss avhengig av sesong. Vi har nydelige råvarer som lam, vill-saulam, elg, kalv, fisk og ost, og vi jobber til stadighet med å utvikle oss til å bli enda bedre og flinkere med det som vi gjør, og det vi tror på!

Vi er også opptatt av å yte god service og skape helhetlige opphold for våre gjester. Vi skreddersyr opplegg for deg og din bedrift etter ønske, og vi har flere unike aktiviteter på Kjerringøy.

Ta kontakt i dag og book deres arrangement eller sommerferie. Kjerringøy Bryggehotell tar gjerne imot akkurat deg!

Takk til Bård Solheim i Deg i Senter for unik hjelp!

, click to open in lightbox
, click to open in lightbox
, click to open in lightbox
, click to open in lightbox
, click to open in lightbox
, click to open in lightbox
, click to open in lightbox
, click to open in lightbox