Arrangementer

Firmatur,bryllup, konfirmasjoner, bursdager, blåtur

23.12.201510:21 Viktor Håkonsen

Vi hjelper deg og skreddersy arrangementer slik det passer for deg og dine. Ta kontakt med oss så kan vi ordne det aller meste slik at du får en fantastisk opplevelse av Kjerringøy.

Bryllup

Kjerringøy Bryggehotell har arrangert mange bryllup. Den flotte Kjerringøy Kirke er det perfekte sted å gifte seg. Etter seremonien kan brudeparet ha sin mottakelse i den vakre hagen til Kjerringøy Handelssted hvor man får servert sprudlevann akkopagnert av nydelig sang og musikk fra lokale musikere. Hvis ønskelig kan brudeparet bli rodd tilbake til hotellet i en ekte nordladsbåt for så å avholde bryllupsfesten i vårt festlokale "nye kvitbrygga" eller i vår restaurant. Vi dekker opp og dekorerer etter ønske og benytter oss i stor grad av lokale råvarer til festmiddagen. Vi har lang erfaring med bryllup og tror dere vil få en uforglemmelig opplevelse med det beste av det Kjerringøy kan tilby.

Konfirmasjon

Vi legger oss i selen for å gjøre konfirmasjonsdagen en så fin opplevelse som mulig både for hovedpersonen selv men også for de andre i selskapet. Vi har mange års erfaring med slike arrangementer og kommer gjerne med våre anbefalinger både når det gjelder meny, pynting og kjøreplan for dagen.

Firmatur

Lokalmatsbord inne på nye kvitbrygga er en flott opplevelse. Her serverer vi det meste av råvarer kjerringøy har å by på. kvitbrygga har kapasitet på ca 180 personer på langbord. Kvitbrygga ligger helt på kaikanten og har store vinduer ut mot havet. Vi skreddersyr opplegg for din bedrift og hjelper gjerne til med både transport og annen aktivitet på Kjerringøy. Vi har masse erfaring fra slike arrangementer og vet hva som funker godt i store sammenhenger.

Camilla Berg Hansen
Bryllup på Kvitbrygga
, click to open in lightbox
Sofie Fure
Bryllup på Kvitbrygga
, click to open in lightbox
Camilla Berg Hansen
Konfirmasjon i restauranten
, click to open in lightbox
Camilla Berg Hansen
Firmatur på kvitbrygga med Havrettsbord
, click to open in lightbox
, click to open in lightbox
, click to open in lightbox