BookingF

Bestill online

w

FOR en sommer vi har hatt

Sommeren startet våt, grått, kaldt og rolig men så..

11.08.201712:20 Nikolas Fure

Men så smalt det!

Finværet og sommervarmen kom, fellesferien var her og gjestene strømmet på.

Aldri har vi sett bedre sommer.

Vi har vært fullbooket på overnatting nesten hver dag og en strøm av gjester har besøkt vår restaurant og fått servert utsøkt mat og drikke av våre fantastiske servitører og kokker.

Åpningstider 

Vi ønsker å holde åpent for besøkende enda en stund framover, men med redusert åpningstid.
Hver søndag vil det være middagsbuffet fra klokken 13.00-18.00 (til og med 24 september).
Mandag-fredag Ala Carte fra 16.00-21.00 (Til og med 24 august)

Bryllup og kurs/konferanse

Vi går inn i travel og herlig tid nå, og helgene framover vil i hovedsak dreie seg om bryllup, mens ukedagene er det bestilte grupper på kurs/konferanse.
Vi tar fortsatt imot både store og små selskaper både for middag, konferanse og overnatting utover høsten og vinteren. 

Høste-tid

Nå står høsten snart for tur og vi er i full gang med å høste inn godsaker som skal på menyen i tiden fremover.

Skogen og hagene bugner av bær i alle varianter og soppen er også klar enkelte plasser, dette er en tid vi virkelig nyter. Vi skal utvikle nye menyer og håper vi kan bruke enda mer av de råvarene Kjerringøy har å by på!

Takk

Takk, tusen hjertelig takk, til dere alle som har tatt turen utover til oss i sommer. Vi håper virkelig dere kommer tilbake en gang. Vi setter umåtelig stor pris på hver og en av dere og vi setter stor pris på all tilbakemelding vi får fra dere, både ris og ros. Vi prøver til stadighet å bli bedre, for oss selv og for dere 

Deilige retter laget på Bryggehotellet. Kamskjell, ostekake, oster
Uteserveringen en vakker sommerdag
Kantarell
Blåbær
Entrecôte med stekte poteter, grønnsaker og bernaise
Nydelig utsikt over åkrene på Kjerringøy
Full uteservering i kveldssol
Bryggehotellet bader i kveldssol

google map